DE VÂNZARE Casă, Las Terrenas, Samanà, Republica Dominicana, Las Terrenas

DE VÂNZARE - Cod. 37177

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 340 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 2

Vila de Vanzare în Las Terrenas, Republica Dominicană, vilă de primăvară, cu vedere panoramică la ocean deasupra Las Terrenas, pe peninsula Samaná. Acesta conține 2 dormitoare și 2 băi și are flexibilitatea de a transforma o cameră de familie într-un dormitor al 3-lea. Există vederi la ocean din fiecare cameră din casă. Nivelul principal are o terasă mare, care duce la o piscină infinită mare pe colină, cu apă cristalină, care pare să se amestece în oceanul îndepărtat.
Vila a fost concepută pentru a fi cât se poate de autonomă și independentă de infrastructura exterioară. Facilitățile includ o fantă profundă care oferă apă potabilă de calitate și o sursă de energie electrică independentă care include panouri solare, invertoare și un generator de rezervă (care este rareori necesar). Sub vila de pe drumul inferior este o clădire separată, care include un apartament cu servitoare, un atelier, o sală de producție și un rezervor de combustibil.
Cota vilei este de aproximativ 330 de metri deasupra nivelului mării și creează brize de răcire și temperaturi foarte plăcute. Distanța până la orașul Las Terrenas este de 6 km, ceea ce oferă liniște în vilă, dar proximitatea restaurantelor internaționale și cumpărăturile abundente atunci când este necesar. Drumul rutier de la drumul principal către vilă este de aproximativ 400 de metri și are o poartă de intrare controlată la distanță.
Cu 18.100 de metri pătrați are un deal frumos, cu crengi ușor înclinate. Vederea panoramică asupra Atlanticului și peisajul înconjurător este magnifică; are copaci de nucă de cocos, câțiva pomi fructiferi și palmieri (palmas reales).

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB