DE VÂNZARE Casă, Sosua, Puerto Plata, Republica Dominicana, La Mulata

DE VÂNZARE - Cod. 38522

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 13772 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 2

Locația unică a casei permite de la terasă o vedere panoramică minunată a peisajului înconjurător, frumos amenajat la mare, în funcție de condițiile meteorologice pentru Puerto Plata! Vederea frumoasă nu poate fi blocată de vecini.
Obiect: Vilă cu două etaje, cu o suprafață de 429 m², pe o suprafață de 13.772m², cu 2 dormitoare și 3 băi / WC. Casa de oaspeți învecinată, cu baie proprie, este frumos proiectată și se învecinează și cu piscina și zona de terasă.
Vila are o distribuție spațioasă, deschisă, pe 3 nivele diferite. Nivel inferior cu bucatarie, sufragerie, living, WC si acces la piscina si zona de terasa si la carport (2 locuri de parcare). La nivelul de mijloc se află zona de intrare, o cameră de oaspeți cu WC, sala de mese și scara. În zona superioară există un birou imens, dormitor, baie / WC și balcon.
Living, dining și bucătărie; toate cu vedere la atașat direct la casa aproximativ 200 m² zona de piscină și terasă, care oferă o priveliște magnifică. În piscina de aproximativ 100 m², este integrat un jacuzzi.
Garajele și carporturile duble sunt spațioase și sunt potrivite pentru mașini mai mari.
Vila dispune de sistem solar (24hrs.Srom), apă de canalizare, internet și televiziune germană.
În jurul casei, grădina creată de noi pentru un fler tropical. Bananele, nuca de cocos, avocado și limes pot fi consumate z. T. recolta pe tot parcursul anului. Pe tot parcursul anului, plantele cu flori oferă o lume a magiei tropicale. Orice tip de creștere a animalelor este permisă.
Casa de oaspeți poate fi închiriată și ca un pat și mic dejun.
Proprietatea imensă poate fi construită cu alte case de vacanță.
Conexiune: la Sosua: aproximativ 3 km / la plaja: aproximativ 4 km / la școala internațională de aproximativ 1 KM / la aeroportul Puerto Plata aproximativ 15 KM / la spital aproximativ 3 KM / oraș Puerto Plata aproximativ 30 KM

Proprietatea frumoasă este situată între orașele Sosúa și Cabarete, pe coasta de nord. Sosúa se află pe ambele maluri ale plajei Playa Sosúa. Plaja oferă sporturi nautice. Calea plajei cu nisip este dotată cu restaurante și magazine de suveniruri. Sosúa este alcătuită din două districte: Los Charamincos în vest și El Batey în est. La un recif de coral din apropiere se poate face o baie minunată. Sărbătorile de scufundări conduc la distrugerea Zingrei din 1993. Sosúa este o stațiune turbulentă pe o plajă plină de stânci între Puerto Plata și Cabarete. Sosúa este împărțită într-o localitate locuită în cea mai mare parte de localnici, situată la vest de districtul Charmicos și în est, El Batey. Începând cu anii 1970, fostul sat de pescuit sa transformat într-un oraș mic, plin de distracție, cu străzi înguste, unde oamenii se pot plimba bine de la restaurant la restaurant sau de la bar la bar noaptea.
Cabarete este cea mai sportivă stațiune din Republica Dominicană, care își datorează boom-ul de turism mai presus de toate condițiile sale eoliene și kitesurfing. Forța medie a vântului în plaja lungă de plajă a fostului sat pescăresc este de aproximativ patru până la cinci Beaufort; chiar și în vară și toamnă. Acest Cabarete a fost un sport căutat pentru freneții de windsurfing din întreaga lume. Scenele pub-urilor de pe strada principală a satului, de-a lungul drumului dintre Sosúa și Río Juan, atrage și turisti din satele vecine.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB